Free songs
Media aandacht voor 'Dagboek op doktersrecept'

Media aandacht voor ‘Dagboek op doktersrecept’

Verschillende kranten en online media hebben lucht gekregen van het bestaan van ‘Dagboek op doktersrecept’ – natuurlijk hebben de uitgever en ik ze een handje geholpen, want een boek op een plank doet niet veel om zichzelf te promoten. Vooral regionaal werd het nieuws goed opgepakt en mocht ik twee interviews geven. Er werd zelfs een foto geschoten op een locatie die in het boek voorkomt (park Laapersveld in Hilversum)! Heel cool om mee te maken.

Het geven van interviews ging me beter af dan ik van tevoren gedacht had. Wanneer mensen me naar mijn boek vragen wil ik ze meestal honderd dingen tegelijk vertellen: hoe het verhaal in elkaar steekt, waarom ik voor de dagboekvorm gekozen heb, dat er bronnen door het boek verspreid staan die linken naar Regiobron.nl, dat er een trailer gemaakt is, dat ik de cover zelf ontworpen heb, dat … Kijk dat bedoel ik dus. Gelukkig voor mij vindt een journalist dat blijkbaar juist prettig. Al dat ik eruit heb gespuwd hebben ze keurig genoteerd en later gekneed tot een prettig leesbaar samenhangend verhaal. De journalist bij de Gooi en Eembode had zelfs de moeite genomen om het recensie-exemplaar te lezen en gaf nog een positieve recensie ook!

Hieronder vind je een paar artikelen – leuk leesvoer als je mijn reis interessant vindt.

Gooi en Eembode: Thriller veelbelovend debuut van Hilversumse schrijver >
Gooi en Eemlander: Hilversummer debuteert met thriller: ’Ik heb een wilde fantasie’ >
Hilversumnieuws.nl: Hilversummer presenteert debuutroman in De Smederij > 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *